Home Nieuwsbericht Wij wensen alle bezoekers en deelnemers een fantastische Vestingdagen Hellevoetsluis 2019!

Wij wensen alle bezoekers en deelnemers een fantastische Vestingdagen Hellevoetsluis 2019!

1795
0
DELEN

Vanavond start Vestingdagen Hellevoetsluis 2019 met een RoadRun door Hellevoetsluis!

Sinds afgelopen maandag is ons team aan vrijwilligers gestart met de opbouw van het evenement. Er zijn tientallen hekken geplaatst, stroomkabels gelegd, sponsorvlaggen opgehangen, toiletten neergezet en aangesloten en nog veel meer!

Vandaag, vrijdag, volgen nog de laatste voorbereidingen en verwelkomen we weer vele tientallen stoommachines, stoomslepers, old-timer vrachtwagens etc. etc.

Alle ingrediënten voor weer een fantastisch weekend vol activiteiten en bezienswaardigheden voor jong & oud!

Het bestuur van stichting Vestingdagen Hellevoetsluis wenst alle bezoekers aan het evenement heel veel plezier! We zijn blij met de vele deelnemers die ons evenement een warm hart toedragen! Dankzij vele sponsoren, groot en klein, maken dit weekend mogelijk hun bijdrage is onmisbaar. Dank ook aan de gemeente Hellevoetsluis die ons de Vesting weer beschikbaar stelt om ons evenement te organiseren.

Tenslotte dank aan het superteam aan vrijwilligers die deze week al vele uren aan de slag zijn gegaan en ook aan hen die dit weekend weer tot een succes gaan maken

Het bestuur van Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis,
Wim de Zeeuw, Erik Noordzij, Otwin van Drunen, Sjaak van den Houten, Cees van Leeuwen, Bianca Fransens, Sebastiaan Klunder, Bas van den Houten en Roy van den Houten.