Home Nieuwsbericht Vestingdagen app en Routekaart wijzen de weg!

Vestingdagen app en Routekaart wijzen de weg!

2549
0
DELEN

De Vestingdagen-app is (weer) beschikbaar!

Schermafbeelding 2016-07-22 om 16.01.16Heb je de app nog niet? Klik dan hier voor de link naar de App-store.
Heb je de app al op je telefoon staan? Vergeet deze dan niet te updaten naar de laatste versie!

Veel van de programmaonderdelen van de Vestingdagen grijpen terug naar vroeger: stoommachines, oude vrachtwagens en legervoertuigen, de musea in de Vesting etc. Helemaal van deze tijd is de Vestingdagen-app die nu weer gratis beschikbaar is voor Apple en Android smartphones. Via de app beschik je over actuele informatie over alle activiteiten en waar deze zich bevinden in en rond de Vesting. De app is tevens gekoppeld aan de diverse social media platformen als Twitter, Instagram en Facebook. Scan de QR code in dit artikel of klik op de download link onderaan dit bericht.

De app is ontwikkeld door het Hellevoetse ICT bedrijf PN.nl.

Logo PNKlik en download de gratis app!

Routekaart wijst je weg in de Vesting.

Speciaal om bezoekers de weg te wijzen langs de diverse onderdelen is ook de Routekaart voor de editie van 2019 weer beschikbaar. Per ‘station’ zijn er een paar hoogtepunten uit opgenomen, zodat je meteen ook kunt zien waar je wat kunt vinden. Met rode en gele pijlen op weg en aan lantaarnpalen kun je makkelijk de route volgen.

De routekaart doet denken aan een de bekende ‘metro-kaart’, je kunt dus op diverse punten de route starten. Op diverse toegangspunten tot de Vesting staan er speciale bakken waaruit je een routekaart kunt meenemen. De routekaart is ook terug te vinden in de app. Niet onbelangrijk, op de achterkant van de routekaart is een overzicht van onze sponsors te vinden. Zonder hen is het onmogelijk dit prachtige evenement neer te zetten.