Home Nieuwsbericht Vesting Hellevoetsluis niet toegankelijk voor doorgaand fietsverkeer

Vesting Hellevoetsluis niet toegankelijk voor doorgaand fietsverkeer

1696
0
DELEN
Arnemuiden

Elke dag, en dan zeker in de weekenden, vormt de Vesting van Hellevoetsluis een doorgaande route in het parcours voor menig wielrenner, mountainbiker of recreatie-fietser.

Tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis (periode: vrijdag 17 augustus na 18.00 uur – zondag 19 augustus tot 20.00 uur) zal de Vesting afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Naast auto’s betekent het ook dat onze verkeersregelaars doorgaand fietsverkeer om de Vesting heen zullen dirigeren. Dit heeft alles te maken met de verkeersveiligheid voor de vele bezoekers die tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis op straat lopen.

Ligt de Vesting dus op de route, neem dan direct al de route om de Vesting heen. (zoals aangegeven op onderstaand kaartje)

route_fiets_om_de_vestingHet is niet wenselijk dat fietsverkeer zich door de (lopende) bezoekers gaat mengen, dit om ongevallen en irritaties over en weer te voorkomen.
Natuurlijk is een ieder welkom om het evenement te bezoeken. De fiets kan bij de diverse ingangen tot de Vesting worden neergezet of nabij het gemeentehuis.

Dank voor uw medewerking!