Home Nieuwsbericht Spetterende Line-up bij Muziekcafé BarBiertje tijdens Vestingdagen

Spetterende Line-up bij Muziekcafé BarBiertje tijdens Vestingdagen

DELEN

Ook bij Muziekcafé BarBiertje is er dit jaar weer een toffe line-up voor dit geweldige feest: Duo Tijdloos, Joost Mag Het Weten, Cirque Du Vinyl, Richard Beukelaar Music, Copycat, &… The Amazing Stroopwafels.

Ze starten de vrijdagmiddag (17.00u) weer met de welbekende BarBorrel, met o.a Duo Tijdloos! Dé heerlijke opwarmer voor het leukste weekend van het jaar! s’Avonds dansen ze door (v.a 22.00u) met één van de gezelligste Nederlandstalige bands die we kennen: Joost Mag Het Weten! Hossen, dansen, springen! Joost en z’n vrienden zorgen voor een onvergetelijke avond!

De zaterdagmiddag (v.a 13.00u) staat Cirque Du Vinyl weer op het BarbierTerras de lekkerste Vinyl te draaien! De afgelopen jaren waren deze twee gasten een enorm succes! Tot laat in de nacht was het feest op het terras, terwijl Copycat binnen de pannen van het dak afspeelde! Heerlijke soul, funk en disco! Dat is wat ze doen.

Richard Beukelaar maakt de middag v.a 15.00u helemaal muzikaal af! Zoals alleen hij dat kan! Geweldige zanger! wees erbij op de zaterdagmiddag!

Dé zaterdagavond (22.00u) Met de allerbeste coverband van Nederland! Copycat XXL! Toeters, Bellen, Lichten, Rookmachines.. alles wordt uit de kast getrokken voor het feest van het jaar! Vol = Vol!

Zondagmiddag.. Behoeft geen introductie! Aan goede tradities gaan wordt niet gezeten, die houden we zo! Dus ja.. NATUURLIJK STAAN ZE ER! (15.00u) Last but not least: The Amazing Stroopwafels!