Home Nieuwsbericht Routekaart Vestingdagen 2017 – stippel je route uit!

Routekaart Vestingdagen 2017 – stippel je route uit!

1870
0
DELEN

Dit jaar hangen bij de diverse toegangen tot de Vesting routekaarten, die je als bezoeker mee kunt nemen. Op deze routekaart, staat o.a. vermeld waar je wat kunt vinden. Het is eigenlijk een soort van metrokaart, met daarop de diverse ‘stations’ benoemd.

Hoe maak je de meest ideale route, hoe kom je bij een bepaald activiteit en waar is bijvoorbeeld een geldautomaat? De routekaart biedt naast de bestaande Vestingdagen-app de basis om je bezoek aan de Vestingdagen in Hellevoetsluis zo optimaal mogelijk te maken.

foto John Biert
foto John Biert

Via de app heb je weer toegang tot het hele programma, met tijden, en locatie. Op de app vind je ook de digitale versie van deze routekaart. Voor de bezoeker die liever een kaart ‘in de handen’ heeft, zijn deze dus gratis mee te nemen. Wil je toch de app downloaden terwijl je de rond maakt, scan dan heel gemakkelijk de QR-code en je komt meteen op de juiste plek in de App-store van je telefoon.

De route wordt binnen de Vesting aangegeven met rode en gele pijlen. Ook op de straat/stoep zal je via symbolen de juiste kant worden opgestuurd. Op de achterkant van de routekaart staan de trotst sponsors van ons evenement vermeld.

We wensen alle bezoekers een mooi evenement toe!

RoutekaartVDF2017-A4-adv <– klik op deze link om de routekaart te openen en eventueel op te slaan

RoutekaartVDF2017-A4-adv kopie