Home Nieuwsbericht Oldtimers roepen herinneringen op

Oldtimers roepen herinneringen op

DELEN
De HVVP tijdens de Vestingdagen

Misschien is dat wel één van de redenen waarom 4 jonge jongens, in 1982, hebben besloten om de vriendengroep Historische Voertuigen Voorne Putten (HVVP) op te richten. Want wie heeft er geen herinneringen aan zijn eerste lange autorit naar die verre bestemming over de grens, naar het Eifelgebergte of de Ardennen. Of misschien naar de Efteling met een volgepropte achterbank met kinderen en een paar vriendjes. Veel van die verhalen horen ze regelmatig als de HVVP op een evenement deze oldtimers tonen. Uw herinneringen samen met hun enthousiasme maken het in stand houden van dit historisch erfgoed meer dan de moeite waard.

Er is veel veranderd in de jaren, zo twijfelt niemand als hij zijn auto start of die wel zal aanslaan. En niemand vergeet zijn gordel om te doen. Dat was vroeger wel anders. Wie peilt er nog de olie voor het starten? Vroeger een must als je niet stil wilde komen te staan. Kortom genoeg stof om gezellig over te praten.

Tijdens de Vestingdagen zijn ze weer de partij en wel bij het Droogdok Jan Blanken. Ze presenteren daar een mooie verzameling oldtimers auto’s die vast veel herinneringen op zal roepen.

Voor meer informatie zie www.hvvp.nl