Home Nieuwsbericht Kom zelf duiken tijdens de Vestingdagen!

Kom zelf duiken tijdens de Vestingdagen!

DELEN

Dit jaar staan de Duikvereniging La Rana en de Hellevoetse Onderwatersportvereniging (HOV OKÉ) op de Vestingdagen.

Het is mogelijk tijdens de Vestingdagen, vanaf 12 jaar, met begeleiding, een duik in een duiktank te maken. Er is kleedruimte aanwezig, dus het enige wat u hoeft te doen is een zwembroek, bikini of badpak mee te nemen.

Kom kijken tijdens de Vestingdagen op het zuidfront bij Restaurant Aquarius naar de demo’s en doe eventueel zelf ook mee!

La Rana

De Hellevoetse jeugdduikvereniging La Rana geeft snorkellessen aan de jongsten onder ons, vanaf 7jr tot ongeveer 10-11 jaar. Ze kunnen in het zwembad hun snorkelen A, B en C diploma behalen. Eenmaal ouder dan 10 jaar en in het bezit van voldoende snorkelervaring,
kunnen de kinderen doorstromen naar de PADI Seals. Hier wordt op speelse, doch serieuze wijze de beginselen van het duiken geleerd. Vanaf 12 jaar is het mogelijk om een PADI Open Water cursus te volgen. De vereniging is een echte familievereniging met kampeerweekenden en duikdagjes uit. Kunt u tijdens de Vestingdagen niet? Kom dan naar de open dag van La Rana op zaterdag 31 augustus tussen 16.30 en 18.30 uur in zwembad De Eendraght.

de Hellevoetse Onderwatersportvereniging (HOV OKÉ)

De HOV OKÉ is een duikvereniging waarbij enerzijds het duiken centraal staat, maar ook de gezelligheid erbij hoort. Ze hebben van september t/m/ juni wekelijks onze trainingsavond op vrijdagavond in het zwembad De Eendraght in Hellevoetsluis. In het duikseizoen wordt er bijna wekelijks een clubduik georganiseerd naar omliggende duikplekken zoals de Grevelingen en Oosterschelde. Daarnaast proberen ze elk jaar een clubreis te organiseren naar verre oorden. Kunt u tijdens de Vestingdagen niet? Kom dan naar de open dag van HOV OKÉ op vrijdagavond 6 september, van 20.45 tot 21.45 uur in zwembad De Eendraght.

Meer informatie over deze duikverenigingen kunt u vinden op de websites

https://www.la-rana.nl/ en http://www.hovoke.nl/.