Home Nieuwsbericht EZHE actief tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis 2018

EZHE actief tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis 2018

1177
0
DELEN
foto: EZHE

17, 18 en 19 augustus zijn weer de jaarlijks terugkerende Vestingdagen in Hellevoetsluis. Dit geweldige feest met tal van activiteiten en attracties mag je natuurlijk niet missen.

Ook bij Elektronica Club Zuid Hollandse Eilanden staat het op op zaterdag en zondag bol van de activiteiten. We houden open huis, ons amateurstation is bemand en doet mee aan het International Lighthouse & Lightship weekend, er is een electronica vlooienmarkt en nog veel meer!

Bezoek deze gezellige dagen in de Hellevoetse vesting en vergeet niet om ons op te zoeken op het terrein van droogdok Jan Blanken. Koffie en fris staat voor u klaar!

foto: EZHE

Over EZHE:
Onze club is er voor hobbyisten die elektronica, Arduino, RaspberryPi, zend- of luister- amateurisme en/of computer- techniek als gezamenlijke interesse hebben.

Onze club biedt de ruimte en middelen om deze hobby’s uit te oefenen. Daarnaast biedt onze club, door de grote diversiteit aan interesses, een uniek platform voor het delen van kennis. Onze vereniging beschikt over vele gereedschappen die nodig zijn voor het uitoefenen van de electronica hobby zoals oscilloscopen, multimeters, soldeerstations etc. Voor de zendamateur beschikken we over een breed scala aan zenders en randapparatuur. Daarnaast beschikken we over een 33 meter hoge zendmast op een historisch unieke locatie.

Ook interesse? Kom vrijblijvend langs op onze clubavond! Iedere donderdag vanaf 19.00 uur.

Lokatie & Routebeschrijving

tekst: Jan van der Knaap

foto: EZHE