Home Nieuwsbericht Dit waren de Vestingdagen 2018, dank!

Dit waren de Vestingdagen 2018, dank!

1274
0
DELEN

De Vestingdagen 2018 zitten er weer op! Het waren fantastische dagen met een bomvol programma, leuke deelnemers, activiteiten, mooie feesten en spectaculaire demo’s. We hebben +- 130.000 bezoekers mogen ontvangen in de vesting. Het weer was ons ook goed gezind, we hebben twee erg mooie dagen gehad.

Wij danken natuurlijk alle mensen die zich ingezet hebben voor de Vestingdagen 2018, de shippers en bemanning van de deelnemende boten, stoommachinisten, kraamhouders, kanonniers, rondleider, talloze sport/model/muziek en overige verenigingen, de verkeersregelaars en natuurlijk alle coördinatoren en vrijwilligers en alle andere mensen die zich op een manier hebben ingezet om de Vestingdagen mogelijk te maken.

En een bijzondere dank aan jullie allemaal, jullie waren weer met veel, jullie die ons mooie evenement gezocht hebben en kleur hebben gegeven. Dank!

Wij hopen dat jullie genoten hebben en we zien jullie alle graag volgend jaar weer!

Tot volgend jaar?
Deel nog even de foto’s die jullie zelf hebben gemaakt tijden jullie bezoek. Dat kan op onze Facebookpagina, of op een ander social-media met een tag naar ons. Wij (en andere bezoekers ook!) vinden het natuurlijk erg leuk om te zien hoe jullie dit evenement beleven.

Hieronder nog een sfeer impressie van de Vestingdagen 2018: