Home Nieuwsbericht BarBiertje pakt uit tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis!

BarBiertje pakt uit tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis!

1006
0
DELEN

Wij zijn komende Vestingdagen Hellevoetsluis op twéé locaties te vinden!

Natuurlijk op onze eigen vertrouwde plek in de Kerkstraat..

Maar ook op Hét Vestingplein i.s.m De Ruyterhuis te Hellevoetsluis & De Waag Koffie, Lunchroom & Bar voor het Gemeentehuis!

Progamma – Kerkstraat – Vestingdagen – BarBiertje – 2018!:
We starten de vrijdagmiddag (17.00u) weer met onze welbekende BarBorrel, met o.a Duo Tijdloos! Dé heerlijke opwarmer voor het leukste weekend van het jaar! s’ Avonds dansen we door (v.a 22.00u) met één van de gezelligste Nederlandstalige bands die we kennen: Joost Mag Het Weten! Hossen, dansen, springen! Joost en z’n vrienden zorgen voor een onvergetelijke avond!

De zaterdagmiddag (v.a 13.00u) staan onze vrienden Cirque Du Vinyl weer op het BarbierTerras de lekkerste Vinyl te draaien! De afgelopen jaren waren deze twee gasten een enorm succes! Tot laat in de nacht was het feest op ons terras, terwijl Copycat binnen de pannen van het dak af speelde! Heerlijke soul, funk en disco! Dat is wat ze doen. Ilja Edwards & Rob Strik we zien jullie weer graag komen!

Zaterdagmiddag vanaf 15.00u tot uurtje of 18.00u komt de geweldige coverband Discover ons terras weer op z’n kop zetten!
Dan komt ie… Dé zaterdagavond (22.00u) Met de allerbeste coverband van Nederland! Copycat XXL! Toeters, Bellen, Lichten, Rookmachines.. alles wordt uit de kast getrokken voor het feest van het jaar! Vol = Vol!

Zondagmiddag.. Behoeft geen introductie! Aan goede tradities gaan we niet zitten, die houden we zo! Dus ja.. NATUURLIJK STAAN ZE ER! (15.00u) Last but not least: The Amazing Stroopwafels
Tijdens de Vestingdagen is er van alles te beleven in de Hellevoetse Vesting! Zo ook op ‘Hét Vesting Plein!’ welke zich vóór het gemeentehuis bevindt.

Progamma – Plein voor gemeentehuis – Hét Vesting Plein!

www.facebook.com/events/268480287294278/

Het Vestingplein biedt enorm veel gezelligheid voor jong & ouder in de vorm van foods, sfeer, drinks en uiteraard heerlijke live muziek!

Muziek van Cirque Du Vinyl, Zanggroep LOS, Freddy Koridon & Poortman & van der Ham!

Het Vesting Plein is een unieke samenwerking van: De Waag, De Ruyterhuis, en BarBiertje en biedt u het beste van deze drie ondernemers! Kom dus tijdens de Vestingdagen ook naar het Vestingplein!