Home Nieuwsbericht Vlootschouw & Vuurwerk – vaar mee met zeilschip Hollandsch Diep

Vlootschouw & Vuurwerk – vaar mee met zeilschip Hollandsch Diep

106
0
DELEN

HELLEVOET BY NIGHT, VAAR JE MEE?

Tijdens de Vestingdagen op is er op zaterdag 19 augustus een “Vlootschouw”. Verlichte schepen en bootjes gaan het Haringvliet op om vuurwerk te aanschouwen.
Zeilschip Hollandsch Diep biedt de gelegenheid om voor € 19,50 p.p. op te stappen om dit geweldige evenement vanaf het water mee te maken. Hapje en een glaasje Prosecco inbegrepen. (rest van de drankjes tegen betaling aan boord verkrijgbaar)

Aanvang 21.00 uur, vertrek vanaf de West Zanddijk, midden in de Vesting. Vuurwerk om 22.30 uur. U bent tot 00.00 uur welkom aan boord om nog even na te genieten.

Reserveren; 06-22239821 / info@zeilschiphollandschdiep.nl

csm_Zeilen_in_Zeeland__trouwlocatie__bedrijfsuitje_39c41e2551Over zeilschip Hollandsch Diep:
Wilt u in één dag uw horizon verbreden? Laat Pieter en Jeannette en hun bemanning u meenemen door wind en water aan boord van Zeilschip Hollandsch Diep vanuit een gastvrij Hellevoetsluis. De bemanning zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. U geniet in de authentieke sfeer van ons schip van oer Hollandse gezelligheid, de natuur, het zeilen en van het meest heerlijke eten met uw familie, vrienden of collega’s. Parkeren is naast het schip en gratis. Vaste ligplaats West zanddijk.

Wij verzorgen evenementen voor een heerlijke dag op het water waarbij het u aan niets ontbreekt. Dat zeilen aan boord van Zeilschip Hollandsch Diep niets met “afzien”te maken heeft zal uw gezelschap snel duidelijk zijn. Van de luxe lounge met comfortabele zitgelegenheid en weids uitzicht op het water, het prachtige kombuis met unieke buffetruimte, het heerlijkste eten, de gezellige bar, de luxe kussens buiten, alles aan boord om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Genieten van het water, nietsdoen of actief mee te zeilen hijsen, alles kan en niets moet. Ontstressen in optima forma. Geen Wi-Fi, gewoon in gesprek met elkaar.

DSC_2003Voor tarieven van onze arrangementen, meer informatie, offerte en foto’s

Logo Zeilschip HD RGB.jpg