Home Sponsor Kip’Sones, De Admiraal, De Tijdgeest en Pub “The Old Warehouse”

Kip’Sones, De Admiraal, De Tijdgeest en Pub “The Old Warehouse”

684
0
DELEN

Kip’Sones

Kip’Sones is een gezellig kip restaurant in Hellevoetsluis. Onze koks bereiden iedere dag met veel liefde verse producten, om ieder gerecht de juiste smaak te geven.

Lees meer…

De Admiraal

Gastvrijheid naar al onze gasten toe staat bij De Admiraal centraal. In combinatie met overheerlijke gerechten bezorgen wij u met genoegen een echt avondje uit! Maar ook tijdens een lunch of een gezellige middag op het terras willen wij onze gasten graag verwennen. Passie, eerlijkheid en laagdrempeligheid zijn woorden die dicht bij onze chef-kok staan en die hij samen met zijn keukenbrigade wil uitdragen.
 Zijn stijl van koken wilt hij het liefst omschrijven als modern maar dan wel op een eerlijke en klassieke basis.

Meer informatie kunt u vinden op onze website.

De Tijdgeest

De Tijdgeest is een wijnbar en petit café dat zetelt in een karakteristiek hoekpand aan de Oostzanddijk. De beleving in het café kenmerkt zich door een moderne inrichting met een knipoog naar 1920. Als tegengewicht voor de traditionele signatuur heeft het café een eigentijds cachet. De beperkte ruimte geeft het café een intieme setting, dat zeer karakteristiek is voor het café.

Lees meer…

Pub “The Old Warehouse

De gezelligste kroeg van Hellevoetsluis zit in de Vesting, het oude deel van Hellevoetsluis waar gezelligheid voorop staat. Swingende muziek aangedreven door dj’s, vlotte en vrolijke bediening die jou de drankjes en hapjes aanreiken en een positieve sfeer zorgen voor een heerlijk avondje uit.

Lees meer…

DELEN
Vorig artikelZeeuw Automotive
Volgend artikelAuto Wüst